marinettes

Senaste inläggen

Av Annette - 20 december 2012 14:28

Tredje inlägget idag blir några bilder på S*Tsarhegen's Kajam, född 2012 06 13, som vi var å hälsade på igår. Jag tycker han utvecklas bra, bred i huvudet, små fina öron med bra placering, kraftig benstomme och en härlig tjock päls och med en vikt på 4250 gram.


Ska bli så kul att åka till Uppsala på utställning 5-6 januari och höra vad domarna har att säga om både Kerstin och Kajam.


 


  


  


 


 

ANNONS
Av Annette - 20 december 2012 14:11

Här kommer några bilder på S*Marinette's Kezara som vi var å hälsade på i tisdags, vilket temperament den tjejen har, så lugn, trygg och avslappnad i famnen men enligt husse Leif och matte Kristina så röjer hon precis lika alla andra sibbekattungar mellan varven.

Tog ett par bilder av Leif och Kristina och deras hus som var så vackert med all snö.


 


 


 


 
 

ANNONS
Av Annette - 20 december 2012 14:07

Fick ett par bilder på en av blåsköldpaddorna från Ellens kull 2012 02 24, S*Marinette's Jamina som vuxit upp till en stor vacker tjej.


 


 

Av Annette - 8 december 2012 16:38

Har fått några jättefina bilder på Ellens blivande fästman Pixel, S*Clarelli's Ben van Zanten, SIB d,

född 2012 04 01.


   


 


 


 

Av Annette - 8 december 2012 16:01

Några nytagna bilder på Kerstin som vi tycker utvecklas bra, hon är anmäld till 3 utställningar nästa år tillsammans med Kajam, ska bli så kul att åka med två "småttingar", vi längtar!!

   


 


 Av Annette - 13 november 2012 16:42

Stort GRATTIS till vår älskade Hjördis som fyller 4 år idag, massor av nospussar till dig!   

Av Annette - 11 november 2012 18:33

Tyvärr har det blivit lite dåligt med bloggandet p g a flera orsaker, bl a trötthet efter flytten, kattklubbens utställning och inte minst mina ryggbesvär. Jag har fått konstaterat att jag har två kotkompressioner i bröstryggen och artros i ländryggen, eftersom min mamma har osteporos (benskörhet) så ska jag testas för detta + att jag ska på en utredning till Falun och den 21 november har jag fått tid till sjukgymnast.

 

Kerstin flyttade den 17 oktober till Tommie och Annelie i Hudiksvall och i måndags fick jag ett samtal att Tommie hade fått astma och att den bara blev värre. Jag hämtade Kerstin vid tåget vilket var jättejobbigt  för både mig och Tommie, så himla synd att inte två så fina ungdomar som längtat så mycket efter sin kattunge inte kunde ha den kvar. Våra tankar går ofta till Tommie och Annelie och vi skickar Bamsekramar och Nospussar från oss och Kerstin.

 

Nu har Kerstin bott hos oss i snart en vecka och hon har funnit sig tillrätta trots att mamma Bonny morrar och "moster" Ellen fräser men det har blivit något bättre sista dagarna. Om Sibbarna blir vänligare inställd till Kerstin kommer hon att få bo kvar hos oss för hon har utvecklats mycket bra hittills. Vi kommer i så fall att använda henne i avel och hon kommer att få följa med på utställningarna i Januari.

 

Några bilder på sötnosen kommer här.


Kerstin snart 16 veckor


     

Av Annette - 26 oktober 2012 19:39

Idag har Annika Ågren, S*Klintgården's, och jag varit till Jens Häggström, Ultuna, Uppsala och HCM-testat fem katter, alla skötte sig exemplariskt och alla hade fina   , helt underbart!!  


Annika testade: Ivanka, Rada och Sasha


Jag testade: Ellen och Bonny


 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se